-Brødene bør opbevares i køleskab.

- Alle brød har et lavt saltindhold (ca. 0,8 %).

- Alle brød er lavet med en fordej som er lavet dagen før, eller er langtidshævet som f.eks honning-saltbrødene, der hæver ca. 14 timer.

- Brødene bliver bagt fra 40 min. og helt op til 24 timer for pumpernikkels vedkommende.

- Alle brødene er lavet af mel, som er malet inden for den seneste uge. Derved er nærings-indholdet så optimalt som overhovedet muligt, hvad blandt andet indholdet af E-vitaminer vidner om.
(se under Analyser)

- Bageriet Aurion bruger ingen tilsætningsstoffer.

- Vore brød slår ingen rekorder i højde, lufthuller og blødhed, men  smagen og mæthedsfølelsen er unik.

- Vi formaler selv melet til brødene på stenkværne i eget mølleri.
                  Sortiment   
Hævemetode
      
 
    
Kvalitet
Firkornsbrød m/krydderi   Honning/salt  
 
  Demeter
 
Firkornsbrød u/krydderi   Honning/salt  
 
  Demeter
 
Pumpernikkel   Honning/salt  
 
  Demeter
 
                                               
 
   
 
Rugbrød   Surdej  
 
  Demeter
 
Svedjerugbrød   surdej          
Rugkernebrød   Surdej  
 
  Økologisk
 
Grovkernebrød   Surdej  
 
  Økologisk
 
Ølandshvedebrød  
Surdej og bageferment
 

 

 
Økologisk
 
                 
Grahamsbrød   Bageferment  

 

  Demeter    
Frugtbrød   Bageferment  

 

  Økologisk    
Speltbrød   Bageferment  

 

  Økologisk    
Speltkernebrød   Bageferment  

 

  Økologisk    
Valnøddespeltbrød   Surdej og bageferment  

 

  Økologisk    
Profeten Ezekielsbrød   Bageferment  

 

  Økologisk    
Månedens brød   Bageferment  

 

  Økologisk    
       

 

     
Risbrød m/amarant, Glutenfri   Glutenfri/
bageferment
      Økologisk  
Quinuabrød, Glutenfri   Glutenfri/
bageferment
 

 

  Økologisk  
Sort quinuabrød, Glutenfri   Glutenfri/
bageferment
      Økologisk  
               
 Glutenfri  quinuabolle   Majsbageferment og gær
      Økologisk  

Brusebadsboller

  Gær       Økologisk