-Alle råvarer er økologiske. Chokoladen er uden soyalecitin og indeholder ikke tilsætningsstoffer af nogen art.

 -Kakaobønnerne er økologisk dyrkede fra Den Dominikanske Republik og fra Bolivia i Sydamerika. Kakaobønnerne kommer fra bønder der får en meget bedre pris for deres kakaobønner end konventionelle bønder.
Jørn Ussing Larsen har været på El Ceibos chokolade produktion i El Alto, som er en forstad til La Paz i Bolivia, hvor produktionen foregår med stor omhu.
Den samme omhu lægger vi for dagen, når vi fremstiller vore forskellige typer chokolade.

- Vi håber at vore kunder må nyde de forskellige typer.
Vores to bestsellere er Italiensk nougat og Orange trøffel.

- Da vi ikke bruger spiritus eller konserveringsmidler holder nogle af typerne ferie i den varmeste tid på året.

- Endvidere har vi et specielt påske- og julesortiment.

Hvad indeholder chokoladen?

Kakaoindhold


 
Sortiment
Vægt
   
Konfektstykker og stænger  
Marcipanbid med vanille 14 g
Hvid lakridstrøffel 10 g
Hindbærtrøffel 15 g
Lys kling kokos 25 g
Mørk kling kokos 25 g
Orangetrøffel 18 g
Malakoff 28 g
Italiensk nougat 28 g
Tyttebærnougat 28 g
Mandelknas 25 g
Blåbærknas 25 g
Aroniaknas 25 g
   
 Pladechokolade  
70% mørk chokolade 40/100/300/450/1000 g
80% mørk chokolade 40/100/300 g
90% mørk chokolade 40/100/300 g
70% med Tranebær & Cashewnødde 45/100 g
70% med Banan & Anis 40 g
70% med Æble & Blåbær 35 g
Hindbærpops (70% kakaoindhold 35 g
Mørk med nødder (70% kakaoindhold)  40 g

Mælkechokolade

40 g
Mælke chokolade med  nødder 40 g
Orangechokolade (70% + Mælke) 40 g
Hvid chokolade 100 g
Mælke chokolade m/lakrids 40 g
Mørk chokolade m/lakrids 40/100 g
Mørk chokolade m/chili 40/100 g