Kornarter

Bagekvalitet
Gluten/Protein

Faldtal

Avler

Byg, Demeter
Sort: Vinterbyg/vårbyg

  416 Jesper Andersen, 4583 Sj.Odde
Steffenskilde, 4282 Gørlev
Jomfrubyg, Demeter     Livø avlsgård, 9681 Ranum
Havre, Økologisk
Glutenfri
    Kurt Jessen, 6100 Haderslev
Rug, Økologisk
    Eskild Romme, 9240 Nibe
Peter Sørensen, 9640 Farsø
Rug, Demeter
Sort: Petkus
10 % Protein 200 Kurt Jessen, 6100 Haderslev
Jesper Andersen, 4583 Sj. Odde
Niels Madsen, 6093 Sjølund
Svedje rug, Økologisk 11 % Protein 200 Øjvind Ottesen, 9780 Løkken
Henning Larsen, 9900 Frederikshavn
Eskild Romme, 9240 Nibe
Carsten Hvelplund, 4293 Dianalund
 
Ølandshvede,
Økologisk
Gammel hvede fra
Nordisk genbank
24 % Gluten
12 % Protein
250 Diverse danske avlere 
 
Dalar hvede, Økologisk 25 % Gluten
13,4 % Protein
 250 Kurt Jessen, 6100 Haderslev
Skovsgård gods, 5900 Rudkøbing
Hvede, Økologisk
 
    Gråsten statsskovdistrikt, 6300 Gråsten
Torsten Wetche, 9640 Farsø
 
Hvede, Demeter
Sorter:
Ure vinterhvede
Dragon hvede
Ølandshvede
Bussard
11 % Protein
24 % Gluten
Omkring 250 Kurt Jessen, 6100 Haderslev
Steffenskilde, 4281 Gørlev
Barritskov, Barrit
Jesper Andersen, 4583 Sj. Odde
 
Spelt, Økologisk
Sorter:
80% Oberkulmer rotkorn
20% Vårspelt
25 % Gluten
13 % Protein
250 Diverse danske avlere

Spelt, Demeter
Sort:
Vårspelt
28% Gluten
14% Protein
250 Kurt Jessen, 6100 Haderslev
Steffenskilde, 4281 Gørlev
Enkorn, Økologisk 23 % Gluten
12 % Protein
Over 250 Klaus Warming, 6630 Rødding
Emmer, Økologisk 28 % Gluten
14 % Protein
Over 250 Kurt Jessen, 6100 Haderslev
Majs, demeter     Import fra Tyskland
Durum, Økologisk 22 % Gluten
12,9 % Protein
Over 250 Import fra Italien
Quinua, Økologisk     Import fra Bolivianske avlere, gennem B2B Danida projekt. Eksportør Andean Valley
Amarant, Økologisk     Import fra Bolivianske avlere
Kamut, økologisk 24 % Gluten
13 % Protein
Over 250 Import fra canada og USA

Maj 2014