Lørdag - 30. august 2014
10:00
Økologisk Høstmarked 2014

For snart 40 år siden begyndte Aurion at bage økologisk brød og formale økologisk korn. Hos Aurion forarbejdes bl.a. gamle kornarter som enkorn, emmer, spelt og svedjerug. Derudover forarbejder vi også hvede, rug, byg og havre. Vi fremstiller brød, småkager, frugtpålæg, mysli, langtidsristet korn, grødblandinger samt chokolade. I mølleriet, bageriet og butikken arbejder i alt omkring 30 personer. Aurion afholder også bagekurser og deltager løbende i adskillige udviklingsprojekter om korn og glutenfri frø.

Hvad kan du opleve

Til Økologisk Høstmarked kan du komme med på en guidet tur rundt i mølleriet og høre om fortidens kornsorter og om, hvorfor Aurion netop satser på dem. Se også mølleriets stenkværne og prøv at male mel på en håndkværn eller valse spelt til flager.

Der vil være smagsprøver på nybagte boller. Blandt andet af dalarhvede, der er dyrket økologisk. Du kan også høre om og se det nye glutenfri mølleri og pakkeri, som er under opførsel. Endelig er salgsboden åben med rabat på økologisk mel fra mølleriets stenkværne, bagetilbehør og kværne til hjemmebageren.

Se også andre høstmarkeder på www.hostmarked.dkForventet sluttidspunkt 15:00
Læs mere på Økologisk Landsforening