Produktnyhed
6. august 2014
Mørk chokolade med blåbær og cachewnødder Aurion har udviklet en nyt chokoladeprodukt som har 80 % kakaoindhold og fyld af søde blåbær og knasende cachewnødder. Kombinationen af de gode økologiske kakaobønner fra Peru og blåb...
» Læs mere
Månedens brød i august
31. juli 2014
Bageriet bager økologisk dalarhvedebrød med abrikoser og mandelmel som månedens brød i august. Det er et sødt brød som passer godt til et kagebord eller en brunch. Dalarhveden har en skøn smag, og hvis du ikke allerede kender smagen, kan vi varmt an...
» Læs mere
Ekstra bagekursus i oktober
30. juli 2014
Aurion tilbyder nu et ekstra todags bagekursus fredag den 31. oktober og lørdag den 1. november 2014. Kurset starter fredag kl. 16 og slutter lørdag kl. 17 i bageriet, hvor Jørn Ussing Larsen underviser i at bage brød med de gamle kornarter. På kurset lærer...
» Læs mere
Luftfoto af virksomheden sommeren 2014
28. juli 2014
Byggeriet af et nyt lager og en glutenfri afdeling i Aurion A/S går planmæssigt fremad. Håndværkerne sætter betonvægge op i to etager i juli måned. Hunderup Luftfoto Hjørring 26. juni 2014 Hunderup Luftfoto Hjørring. 17. juli 2014
» Læs mere
Kursus i glutenfri bagning
17. marts 2014
Aurion afholder et kursus i glutenfri bagning lørdag den 15. november kl. 9.30-17.00. På kurset vil der udelukkende blive arbejdet med glutenfri råvarer, og der vil blive bagt så meget glutenfri bagværk at alle kursister får brød med hjem. Basisrå...
» Læs mere