BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Nyheder

Nyheder om arrangementer og produkter

01 jul 2018

Månedens brød i juli og august fra bageriet

Ølandshvedebrød - et let og lækkert brød.

Ingredienser: Ølandshvedemel* 36%, vand, sigtet speltmel*, durummel*, græskarkerner*, solsikkeolie*, bageferment* og salt.
Bageferment består af sigtet speltmel*, speltmel*, ærtemel*, majsmel* og honning*

* = økologisk
** = biodynamisk / demeter
xx = allergener
Opbevares i butik og hos forbrugeren ved 5-10 grader.

 

Læs mere
01 jul 2018

Nye boller fra bageriet

Bageriet tilbyder lækre langtidshævede boller med spelt og valset spelt, emmer, byg, enkorn og rug som "månedens" brusebadsboller. De er i sortimentet frem til 31/12-2018.

Ingredienserne i bollerne er vand, sigtet speltmel*, speltmel*,  flageblanding* 11% (bestående af spelt, emmer, byg, enkorn og rug), solsikkeolie, honning, gær* og salt.
* = Økologisk.
Bollerne er hævet med gær. Vi pakker dem i poser med 6 stk. 

Læs mere
21 maj 2018

Markvandring

Den 29. juli - markvandring hos Bente og Karsten Kjærsgaard på Livø.

Igen i år inviterer vi til markvandring på den dejlige ø Livø i Limfjorden.
Læs mere under "Arrangementer"

Læs mere
22 jan 2018

Nyhed: økologisk dansk quinoa

Nu lancerer vi et helt nyt produkt i Danmark: dansk produceret økologisk quinoa. Igennem de sidste 15 år har quinoa fundet vej fra Bolivia til det danske marked, men nu er det lykkedes nordjyske avlere at producere dansk økologisk quinoa.

I Aurion er vi nysgerrige på korn i alle afskygninger. Især de gamle nordiske kornsorter har vi kastet vores kærlighed på, men i 2003 henledte et Danida-støttet udviklingsprojekt med Andean Valley i Bolivia vores opmærksomhed på quinoaen.

Mere end 10 rejser er det blevet til for at besøge Javier Fernandez, Andean Valley, i Andesbjergene, hvor quinoaen dyrkes i 3-4000 meters højde. Det har været en fornøjelse at stifte bekendtskab med det glutenfri frø, som har en rigtig god smag og utallige næringsmæssige kvaliteter.

Samarbejdet med Andean Valley har nu eksisteret i mere end 15 år, og den gensidige vidensudveksling har skabt stort udviklingsmæssigt potentiale både hos os i Danmark og hos bønderne i Bolivia.  

For nogle år siden iværksatte Miljøstyrelsen et projekt, som skulle fremme dyrkningen af glutenfri afgrøder i Danmark. Aurion deltog sammen med forskere og avlere fra hele Danmark. Den danske økologiske quinoa er et direkte resultat af projektet, hvor man har forsøgt sig med afgrøder som boghvede, amarant, hirse og quinoa.

I dag dyrkes økologisk quinoa af nordjyske avlere, og quinoaen forarbejdes af Aurion. Der er stor forskel på den quinoa, der dyrkes i Bolivia og i Danmark primært pga. det meget forskellige klima, men også fordi den bolivianske quinoa vokser i stærkt litiumholdig jord. Næringsindholdet er stort set det samme, men smagsmæssigt er der en forskel.

For at udbrede kendskabet til dansk økologisk quinoa samarbejder Aurion med Grøn Fokus, som leverer til restauranter og foodservice-sektoren. Grøn Fokus er en af Danmarks ældste totalleverandører inden for økologi. Læs mere på gronfokus.dk

Den danske quinoa fås i 500 g og i 5 kg-poser og kan købes i helsekostbutikker landet over.

Læs mere
21 nov 2017

Aurion samarbejder med Pernille H Steenberg

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi har indgået samarbejde med sundhedscoach Pernille H Steenberg med det formål at inspirere vores kunder i hverdagen.

Som to værdibaserede virksomheder med ernæring og sundhed som hjertesag har sundhedscoach Pernille H. Steenberg og fødevarevirksomheden Aurion gennem flere år næret varme følelser for hinanden. Vi har længe ønsket et tættere samarbejde, og vi er nu glade for at kunne fortælle, at vi har indgået et mere formelt samarbejde med henblik på at fremme gode og sunde kost- og livsstilsvaner med afsæt i viden om og anvendelse af økologiske kvalitetsprodukter.  

For begge gælder det, at: 

  • Vi ikke går på kompromis med kvaliteten af det, vi laver.
  • Vi har fokus på sundhed. Aurion gennem gode økologiske råvarer, og Pernille gennem kost og motion.  
  • Vi har fokus på bæredygtighed i flere aspekter.
  • Smagen betyder noget. Pernille elsker mad, god mad tilberedt af gode råvarer. Det gør vi også i Aurion. 

Gennem samarbejdet ønsker vi at give vores kunder nye madoplevelser, øge kendskabet til de sundhedsmæssige aspekter af økologiske råvarer og ikke mindst skabe opmærksomhed omkring balancen mellem naturen og mennesket.

Mange problemer kan løses ved at få en større indsigt i naturens sammenhænge, men det kræver en anden måde at tænke på. Vi mener, at naturen er en samarbejdspartner, som må betragtes med stor ærbødighed. Det er en livsopgave at leve sig ind i og opdage nogle af de mange mysterier, som naturen rummer”, siger Pernille H. Steenberg og Jørn Ussing Larsen om deres tilgang.  

For kunderne betyder samarbejdet ny inspiration i hverdagen med fokus på smag og sundhed. 

Vi er rigtig glade for, at vi nu skal samarbejde med Pernille. Hun er meget engageret og optaget af, at mad skal smage godt og samtidig være ernæringsmæssigt rigtigt sammensat. Vi glæder os til at inspirere hinanden”, siger direktør for Aurion Brian Tholstrup Nybo.

For mere information kontakt Brian Tholstrup Nybo tlf. 2014 0721 / e-mail brian@aurion.dk 

Læs mere
08 feb 2017

Økologiske glutenfri melblandinger fra mølleriet

Aurion præsenterer tre nye melblandinger uden gluten. Du kan vælge imellem boghvede, havre eller quinua-melblanding til boller og brød. Melblandingerne er en nem genvej til glutenfri bagværk.

Produkterne er en del af Aurions glutenfri serie, som kan købes i landets helsekostbutikker.

En melblanding med 600 gram kan forvandles til 20 boller eller 1 brød. Du skal kun tilsætte vand og gær til melblandingen derhjemme i køkkenet. Dejen skal stå og hæve koldt i køleskabet natten over. Næste dag kan du bage glutenfri morgenbrød til dig og din familie.

Læs mere
SE ARKIV