BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Nyheder

Nyheder om arrangementer og produkter

18 jun 2017

Dansk Mølledag

Kom til åbent hus i mølleriet søndag den 18. juni 2017, kl. 10-15. gratis adgang.

Kom og få en rundvisning i vores mølleri og glutenfri mølleri, og hør bl.a. Jørn Ussing Larsen fortælle om de glutenfri afgrøder, boghvede og quinua, som vi nu er begyndt at dyrke i Danmark. Herudover vil vores møllere fortælle om deres hverdag med Aurions mange stenkværne.

Kom også og besøg vores bageri, hvor der vil være smagsprøver på vores lækre brusebadsboller. For børnene vil der være mulighed for at male deres eget mel på en lille trædemølle. På dagen vil det også være muligt at handle, og der gives en rabat på næsten alle produkter i sortimentet.

Endelig er der mulighed for at høre mere om det store projekt Kornets Hus, hvor projektleder Peter Hermansen vil give et indblik i projektet, som i øjeblikket er i projekteringsfasen. Projektet bliver enestående af sin art, og vi glæder os meget til at følge projektets udvikling frem til åbningen.

Læs mere
11 maj 2017

Purpurhvede klar til salg

Som noget nyt kan vi tilbyde purpurhvede i flager og som fuldkorns mel.

Purpurhveden har sin oprindelse fra Etiopien nogle århundreder tilbage.I dag bliver den også dyrket i Danmark.
Blandt korn og grøntsager f.eks. gule-rødder findes der flere farvevariationer. Ved kornet er det ikke almindeligt kendt at korn kan have forskellige farver. Purpurhveden har farven purpur i sine skaldele, hvilket er medvirkende til navn-givning af kornet. Det giver også en karakteristisk farve og sin helt egen smag til purpurhveden. Farven kommer fra dets naturlige indhold af antioxidanten -anthocyanin, det samme stof som findes i bla. vindruer, blåbær og aroniabær. Ved at bage med purpurhvede får du udvidet din erfaring med en ny hvedetype med et spændende smagsunivers.
Af Jørn Ussing Larsen

Læs mere
01 maj 2017

Månedens brød i maj og juni fra bageriet

Speltbrød med tørret grønkål - Brødet er hævet med bageferment.

Ingredienserne er økologisk sigtet speltmel 36% (Ø), bageferment (Ø), speltmel 22% (Ø), græskarkerner (Ø), salt og tørret grønkål 0,2% (Ø) - drysset med sesamfrø (Ø)
Ø = Økologisk

 

Læs mere
22 jul 2017

Markvandring

Den 22. juli - markvandring hos Bente og Karsten Kjærsgaard på Livø.

Læs mere under arrangementer.

Læs mere
08 feb 2017

Økologiske glutenfri melblandinger fra mølleriet

Aurion præsenterer tre nye melblandinger uden gluten. Du kan vælge imellem boghvede, havre eller quinua-melblanding til boller og brød. Melblandingerne er en nem genvej til glutenfri bagværk.

Produkterne er en del af Aurions glutenfri serie, som kan købes i landets helsekostbutikker.

En melblanding med 600 gram kan forvandles til 20 boller eller 1 brød. Du skal kun tilsætte vand og gær til melblandingen derhjemme i køkkenet. Dejen skal stå og hæve koldt i køleskabet natten over. Næste dag kan du bage glutenfri morgenbrød til dig og din familie.

Læs mere
06 feb 2017

Dansk økologisk boghvede

Aurion lancerer dansk dyrket boghvede i den glutenfri serie. De nye økologiske boghvedeprodukter kan købes nu i landets helsekostbutikker.

I mølleriet afskaller vi boghveden skånsomt, og boghveden bliver forarbejdet til flager, knækket boghvede og mel. Produkterne pakkes i poser med 600 gram, 5 kg. og 12,5 kg.

Hel boghvede kan bruges i salater og som topping på morgenmad. Prøv at riste hel boghvede i ovnen ved 110 ºC i en time, så bliver den knasende sprød. Du kan finde tips og lækre opskrifter med boghvede i det gratis hæfte BOGHVEDE - glutenfri økologi hos din helsekostbutik.

Læs mere
01 jan 2017

Økologiske boller fra bageriet

Bageriet tilbyder lækre langtidshævede boller med hel boghvede, hel hirse og quinuaflager som "månedens" brusebadsboller. De er i sortimentet frem til 30/6-2017.

Ingredienserne i bollerne er økologisk sigtet speltmel, vand, solsikkeolie, hel boghvede, hel hirse, honning, gær, quinuaflager, salt, risflager, rosiner, æbletern, hybenpulver, mandelsplitter, æblebananer og chiafrø.
Bollerne er hævet med gær. Vi pakker dem i poser med 6 stk. Nettovægt: 300 gram.

Læs mere
19 maj 2016

Økologiske tyttebærmandler

De nye syrlig-søde mandler er overtrukket med mælkechokolade og tyttebærpulver. Mandlerne er ligesom slik, bare uden tilsætningsstoffer. Kan det friste din søde tand? Det nye produkt kommer ud til landets helsekostbutikker i denne uge.

Tyttebærmandlerne bliver pakket i dåser med 120 gram.

Læs mere
19 maj 2016

Økologiske hindbærmandler

Her er en ny sød variant af mandler overtrukket med chokolade fra chokolade-afdelingen. Mandlerne er svøbt i hvid chokolade og hindbærpulver. Det er smagen af sommer! De kan købes i helsekostbutikkerne over hele landet fra 19. maj.

Hindbærmandlerne bliver pakket i dåser med 120 gram.

Læs mere
05 apr 2016

Økologiske lakridsmandler

Vi præsenterer det første nye produkt i en serie af overtrukne mandler. De hele mandler er overtrukket med dejlig mørk chokolade med 70 % kakaoindhold og har smag af lakrids. Det nye økologiske produkt kommer ud til helsekostbutikkerne i april.

Aurion har fået en dragee-tromle i chokoladeafdelingen, som kan overtrække mandler med den gode mørke chokolade med højt kakaoindhold.

De hele mandler er fra Californien, og de har hinde på, når de kommer i tromlen med flydende chokolade og Aurions milde lakridsblanding. Der kommer flere varianter af økologiske overtrukne mandler i fremtiden.

Indtil den 26. april kan du deltage i en konkurrence på Aurions Facebook, hvor præmien er en dåse økologiske lakridsmandler.

Læs mere
15 feb 2016

Nyhed i brødsortimentet fra bageriet

Bageriet præsenterer et glutenfri havrebrød i februar måned. Det er et saftigt og fiberrigt brød, som er bagt af havremel og boghvedemel.

Aurions produktudviklere har arbejdet med dette glutenfri brød i 6 måneder for at nå det bedste resultat, og de har skabt et brød uden gluten som er saftigt, fiberrigt og som har en god skorpe. Havrebrødet er bagt af glutenfri havremel, boghvedemel og er hævet med glutenfri surdej. Vi bager havrebrød to gange om ugen, og det kan købes i helsekostbutikkerne over hele landet. Den vejledende udsalgspris er 38 kr.

Læs mere
04 jan 2016

Aurion er på Instagram i 2016

Følg os på auriondk i 2016. Her kan du se de nye fuldkornsprodukter, få inspiration til fuldkornsopskrifter, og blive inviteret til events.

Aurion er aktiv på Instagram fra den 4. januar 2016

Læs mere
SE ARKIV