BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

1974

Den første generalforsamling og bestyrelse i Aurion

1974

Den første formålsparagraf

1974

Den første butik i Kongensgade i Hjørring

1975

Vi har æltet dej så længe vi kan mindes

1976

Husmandsstedet Melbæk set fra luften. Dette er Aurions grundsten

1979

Beslutningen om at starte Bageriet Aurion

1980

Indvielsen af bageriet 23. januar

1980

En stolt møller med den første Østrigske naturstenskværn, en gave fra Heinz og Mucke Weichart. Den har malet lige siden

1981

Bageriet. Peter og Jørn

1981

En af vore første brochurer

1984

Møllebyggeriet i gang

1984

De østrigske naturstenskværne

1985

Vindmøllen i morgensol

1988

Smeden i Ilbro, Ejnar Mikkelsen, ved ovnen Elvind, som var tilsluttet vindmøllen

1992

En dag kom der en biodynamisk landmand fra Hobrokanten, som sagde, at han havde noget spelthvede, og om jeg ikke kunne tænke mig at købe noget af det.
Jeg forsøgte mig med det til ’månedens brød’, og det viste sig, at folk var vildt begejstrede. Folk kunne dårligt nok udtale det. Splut eller spjalt eller splet. Nu kender alle det jo. Det er et begreb: speltmødre. speltghettoer, den slags.

1992

Issortimentet som sluttede i 2006

1993

Lancering af spelten

1994

Lancering af enkorn, emmer og kamut

1994

Nyt lager indvies

1998

Ny møllehal tages i brug

2001

Ny tilbygning med lager, kontor og melpakkeri

2003

Første quinuaprojekt i Bolivia

2003

Lancering af Aurions grødserie

2004

Køb af Nordjysk Andels foderstof i Tårs til kornlager

2005

Aurion A/S dannes

2006 - 2013

Danidaprojektet om handel med økologisk quinua sammen med Andrean Valley

2007

Lancering af svedjerugen

2007

Ny forsendelse bygges

2013

Ny direktør ansættes: Brian Tholstrup Nybo

2013

GUDP-projekt om danske økologiske afgrøder starter

2014

2 hektar jord tilkøbes til Aurion

2014

Nyt renseri tages i brug

2014

40 års jubilæum

2014

Første produktion af instant grød

2015

Nyt byggeri tages i brug - produktion, lager og administration

2016

Ny glutenfri produktion tages i brug og første afskalning af dansk boghvede

Træk her