Grovkernebrød, økologisk, 930 G
Produktbeskrivelse
Saftigt og smagfuldt rugbrød med mange knækkede kerner. Bagt på surdej.
Grovkernebrødet er bagt med biodynamisk knækket rug og økologisk speltmel og vores egen rugsurdej. Brødet er et fuldkornsbrød, der holder sig saftigt længe.
Dejen er lavet med vores egen surdej. Den er fra 1968 og stammer fra H. C. Andersens Bageri i Haderslev. Jørn Ussing Larsen, som bl.a. sammen med sin kone Inger stiftede Aurion, havde en tante i Haderslev. Hun fik surdejen fra bageriet og sendte den op til Hjørring til Jørns far, som var konditor, hvorefter Jørn fik den. Og det er så den surdej, vi bager med den dag i dag.
Indhold
Vand, knækkede RUGKERNER** 34%, FULDKORNSSPELTMEL* (HVEDE) 15%, RUGSURDEJ** [RUGMEL**, vand] 7%, salt.
*=økologisk **=biodynamisk
Næringsindhold pr. 100g
Energi 728 kJ / 174 kcal
Fedt 1,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 36 g
- heraf sukkerarter 2,2 g
Kostfibre 7,7 g
Protein 5,5 g
Salt 1,2 g
Fuldkorn:
58%
Nettovægt:
930 g
Holdbarhed:
Fremstillet 9 dage før bedst før dato. Ofte god efter.
Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt. Gerne i køleskab ved 5°C.
Opbevaring efter åbning:
Begrænset holdbarhed.
Mærkning:
Økologisk.