Julespeltbrød, økologisk, 500 g

På lager
46,00 DKK
Bemærk: Alle brød og boller skal bestilles inden fredag kl. 10.30. Så er brødene klar til forsendelse den efterfølgende tirsdag.

Produktbeskrivelse

Gennem de sidste 10 år har vores bagere bagt julespeltbrødet. Brødet er et rigtigt julebrød med skøn aromatisk smag af hakket appelsin, ingefær og rosiner.  

Lidt om bageferment
Brødet er hævet med bageferment. Bageferment er et granulat fremstillet af grahamsmel, ærtemel og honning, som har gennemgået en gæringsproces, hvorefter det tørres og formales. Dette granulat aktiveres i vand og mel over et par dage og bruges efterfølgende til at lave en fordej af til brødene.

Bageferment indeholder en specifik mælkesyrebakterie, som giver brødet en mild og let syrlig smag, men den er mildere i smagen end surdejsbrød. 

Indhold

Sigtet SPELTMEL* (HVEDE) 29%, vand, fordej med bageferment* [FULDKORNSSPELTMEL* (HVEDE), sigtet SPELTMEL* (HVEDE), RUGMEL**, GRAHAMSMEL* (HVEDE), ærtemel*, majsmel*, honning*], appelsiner*, rosiner*, EMMERMEL* (HVEDE), hel HAVRE**, SMØR*, havsalt, kanel*, ingefær*. 
*=økologisk **=biodynamisk

Næringsindhold pr. 100g

Energi 919 kJ / 220 kcal
Fedt 2,4 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
Kulhydrat 38 g
- heraf sukkerarter 7,1 g
Kostfibre 4,1 g
Protein 6,7 g
Salt 0,5 g

Fuldkorn:
16%

Nettovægt:
500 g

Holdbarhed: 
Fremstillet 9 dage før bedst før dato. Ofte god efter.

Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt. Gerne i køleskab ved 5°C. 

Opbevaring efter åbning:
Begrænset holdbarhed. 

Mærkning:
Økologisk.