Brød og boller
Her finder du alle Aurions hjemmebagte brød og boller - også de glutenfrie. Vi har bagt brød siden 1974, da Butikken Aurion åbnede i centrum af Hjørring. I 1980 kom bageriet og mølleriet på Guldagervej til. Vi bager med friskmalet stenkværnet mel lige fra mølleriet. Alt vores mel er biodynamisk eller økologisk.
Vi anvender surdej - også glutenfri - når vi bager, og så bruger vi de gamle hævemetoder som honning-salt-hævning og bageferment.
I vores sortiment finder du fx pumpernikkelbrød, som tager 72 timer at lave, firkornsbrød med og uden krydderier samt Profeten Ezekiels Brød. Disse brød er helt unikke for Aurion og er vores signaturbrød.
Et lille tip: Du kan sagtens fryse vores brød og boller. Når du skal bruge brødet, så tø det op, kom det ind under den kolde hane i 10-15 sekunder og bag det i ovnen ved 160° i et kvarters tid. Så er brødet som nybagt.
Husk, at brød skal bestilles fredag inden kl. 10.30 - så bagerne ikke slår et for stort brød op....