Havreboller, glutenfrie, økologiske, 480 g (6 stk.)
Dalsgaard & Barsøe fra Sønderjylland dyrker havre til os.
Produktbeskrivelse
En meget mild og saftig bolle med god smag af havre.
Vores glutenfri havre dyrkes af de sønderjyske biodynamiske avlere Dalsgaard & Barsøe fra Haderslev og biodynamisk avler Niels Madsen fra Sjølund.
Havre er fra naturens side glutenfri, og vores avlere er meget opmærksomme på rensning og lugning af markerne samt opbevaring af havren i separate glutenfrie anlæg. Derudover analyseres alle sendinger havre til Aurion på et akkrediteret analyselaboratorium.
Indhold
Vand, glutenfri HAVREMEL** 29%, boghvedemel* 10%, glutenfri hel HAVRE** 6%, glutenfrie HAVREFLAGER** 3%, glutenfri surdej* [vand, glutenfri HAVREMEL**], loppefrøskaller*, salt 0,8%, gær*, brændenælde*.
*=økologisk **=biodynamisk
Næringsindhold pr. 100g
Energi 722 kJ / 173 kcal
Fedt 2,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 28 g
- heraf sukkerarter 0,4 g
Kostfibre 4,8 g
Protein 6,8 g
Salt 0,8 g
Fuldkorn:
50 %
Nettovægt:
480 g (6 stk.)
Holdbarhed:
Fremstillet 9 dage før bedst før dato. Ofte god efter.
Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt. Gerne i køleskab ved 5°C.
Opbevaring efter åbning:
Begrænset holdbarhed.
Mærkning:
Økologisk.