Havrebrød, glutenfri, økologisk, 430 g
I videoen kan du møde Andreas og Nikolaj, som dyrker havre til os.
Produktbeskrivelse
Lækkert saftigt havrebrød med hele kogte havrekerner. Vores glutenfri havre kommer fra de biodynamiske sønderjyske avlere Dalsgaard & Barsøe og fra Niels Madsen fra Sjølund. Havren har en dyb og rund smag af havre. Smagen forstærkes af de kogte havrekerner og den lange hævetid på glutenfri bageferment og gær. Brødet holder sig saftigt længe.
Indhold
Vand, glutenfri HAVREMEL** 26%, boghvedemel* 10%, kogte glutenfrie hele HAVREKERNER** 7%, glutenfrie HAVREFLAGER** 2%, glutenfri fordej med bageferment* [vand, glutenfri HAVREMEL**, quinuamel*, majsmel*, ærtemel*, honning*], loppefrøskaller*, salt 0,7%, gær*, brændenælde*.
*=økologisk **=biodynamisk
Næringsindhold pr. 100g
Energi 703 kJ / 168 kcal
Fedt 2,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 27 g
- heraf sukkerarter 0,4 g
Kostfibre 4,7 g
Protein 6,5 g
Salt 0,7 g
Fuldkorn:
43%
Nettovægt:
430 g
Holdbarhed:
Fremstillet 9 dage før bedst før dato. Ofte god efter.
Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt. Gerne i køleskab ved 5°C.
Opbevaring efter åbning:
Begrænset holdbarhed.
Mærkning:
Økologisk.