Quinoaboller, glutenfrie, økologiske, 420 g (6 stk.)
Produktbeskrivelse
6 stk. lækre quinoaboller bagt med glutenfri surdej.
Vores quinoa kommer fra firmaet Andean Valley i Bolivia, hvis økologiske avlere dyrker deres quinoa i højlandet ved saltsøen Salar de Uyuni. For snart 20 år siden begyndte vi et samarbejde med Andean Valley gennem Danida. Det er blevet et godt og frugtbart samarbejde, som vi sætter stor pris på.
Quinoa er fra naturens side glutenfri.
Indhold
Vand, quinoamel* 18%, quinottomel* [mel af sort, rød og hvid quinoa*] 18%, boghvedemel*, glutenfri HAVREGRYN**, glutenfri surdej med bageferment* [vand, quinoamel*, majsmel*, ærtemel*, honning*], loppefrøskaller*, gær*, amarantmel*, salt.
*=økologisk **=biodynamisk
Næringsindhold pr. 100g
Energi 672 kJ / 161 kcal
Fedt 2,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 27 g
- heraf sukkerarter 1,8 g
Kostfibre 3,6 g
Protein 5,3 g
Salt 0,4 g
Nettovægt:
420 g (6 stk.)
Holdbarhed:
Fremstillet 9 dage før bedst før dato. Ofte god efter.
Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt. Gerne i køleskab ved 5°C.
Opbevaring efter åbning:
Begrænset holdbarhed.
Mærkning:
Økologisk.