Sort quinoabrød glutenfri, økologisk, 500 g

På lager
47,00 DKK
Bemærk: Alle brød og boller skal bestilles inden fredag kl. 10.30. Så er brødene klar til forsendelse den efterfølgende tirsdag.

Produktbeskrivelse

Quinoabrødet er et lidt groft brød med en god smag af quinoa tilsat solsikke- og græskarkerner.

Vores quinoa kommer fra firmaet Andean Valley i Bolivia, hvis økologiske avlere dyrker deres quinoa i højlandet ved saltsøen Salar de Uyuni. For snart 20 år siden begyndte vi et samarbejde med Andean Valley gennem Danida. Det er blevet et godt og frugtbart samarbejde, som vi sætter stor pris på.  

Vi sætter også stor pris på quinoaen, som vi har mange udgaver af i vores sortiment: rød, hvid og sort quinoa, quinotto (den trefarvede), quinottoflager og quinoamel. Quinoa er fra naturens side glutenfri. 

Indhold

Vand, hvid quinoamel* 31%, sort quinoamel* 8%, glutenfri surdej med bageferment* [vand, quinoamel*, majsmel*, ærtemel*, honning*], amarantmel*, solsikkekerner*, græskarkerner*, solsikkeolie*, salt, gær*.
*=økologisk 

Næringsindhold pr. 100g

Energi 853 kJ / 204 kcal
Fedt 6,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrat 29 g
- heraf sukkerarter 2,0 g
Kostfibre 3,8 g
Protein 6,5 g
Salt 0,9 g

Nettovægt: 
430 g

Holdbarhed: 
Fremstillet 9 dage før bedst før dato. Ofte god efter.

Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt. Gerne i køleskab ved 5°C. 

Opbevaring efter åbning:
Begrænset holdbarhed. 

Mærkning:
Økologisk.