BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Nyhed: specialdesignede bøgetræsforme

02-05-2020
Bangsoe_Sejersen.jpg

Godt bagegrej er forudsætningen for godt brød. Så da Søren Bangsø og Jens Jakob Sejersen henvendte sig til os med en idé om at udvikle gode bageforme i bøgetræ, var vi med. Resultatet er nogle fantastisk smukke, fleksible og velfungerende bageforme.

Men hvem er de to herrer, der med stort engagement har kastet sig over denne opgave?

Søren Bangsø, arkitekt med bred baggrund indenfor design og træproduktion, har svært ved at sidde stille og interesserer sig for alt… næsten. Jens Jakob Sejersen, tidligere virksomhedsejer, med livslang baggrund indenfor eksport. Kan godt lide at sidde stille… men ikke for længe ad gangen. De bor begge i Nr. Lyngby, tæt på det barske Vesterhav med højt til himlen og plads til gode ideer.

Fælles for dem begge er, at de brænder for det, de går i krig med. De gør det grundigt og gør brug af al deres erfaring. Hvis vi er kornnørder, er Søren og Jakob.… tja nørder i den allerbedste betydning.

Idéen til at udvikle nye bageforme kom efter mange års surdejsbagning i metalforme. Dem var de ikke begejstrede for og blev hurtigt forelskede i bøgetræsforme.

Gennem 1 ½ år og mange bagninger, adskillige tests, tilretninger med de skrå sider, vægtykkelsen, den løse aftagelige bund samt hullet i gavlen til bagetermometer tog bageformene….. form.

Konceptet blev en bøgetræsform, som i forskellige udgaver er opkaldt efter børnebørnene i de to familier: Theo, Tom og Jonathan. De fås i 1,0 liter, 1,3 liter og 1,8 liter. 

Selve bøgetræsformen er et naturprodukt uden aggressive materialer og belægninger. De er langtidsholdbare samt biologisk nedbrydelige.

Hele udviklingsforløbet har vist, at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser for mulighederne med formene. Man kan bruge dem til rugbrød, hvedebrød, formkager, farsbrød, patéer m.m.

Hos Aurion har vi testet bageformene, og de er fremragende. Virkelig godt bagegrej.

Formene sælges eksklusivt i Aurions webshop.

Se hvordan du bruger bageformene på Bangsø & Sejersens YouTube-kanal