BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Overskud i Aurion

09-02-2021
Surdej_web.jpg

2020 har på mange måder været et bemærkelsesværdigt år - også for Aurion. Restriktionerne og medfølgende forholdsregler, som blev indført i marts måned 2020 som følge af COVID19, har sat sit præg på udviklingen i de sidste 7 måneder af Aurions regnskabsår.

Visse segmenter har haft en overordentlig positiv udvikling, mens enkelte har haft en nedgang på mere end 50%. På trods af dette kommer Aurion A/S ud af regnskabsåret med et resultat på 1.079.000 kr. før skat.

”Der er ingen tvivl om, at forbrugerne bliver mere og mere interesserede i kvaliteten af de fødevarer, de køber”, siger direktør for Aurion, Brian Tholstrup Nybo og tilføjer: ”Vi oplever helt klart, at forbrugerne ønsker at vide, hvor vores korn er produceret, og det, at vores avlere primært er danske, spiller en stor rolle”.

I den senere tid har Aurion arbejdet med udvidelse af distributionskanalerne og en styrkelse af produktion og produktionsforhold og har dermed skabt et godt fundament for det kommende år. Udviklingen i COVID19 er dog en faktor, som kan påvirke udviklingen i forskellig retning.

”Men vi er optimistiske. I øjeblikket oplever vi en sand surdejsbølge skylle ind over landet, og det er vi bestemt ikke utilfredse med”, siger Brian Tholstrup Nybo.