BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Status på Aurion i lyset af Coronaudbruddet

02-04-2020
Aurion_51_Speltmark_(2).jpg

Salg og råvarer
I denne situation er vi heldige at have et alsidigt kundeunderlag, som kan holde balancen oppe. I øjeblikket oplever vi rent faktisk meget stor travlhed pga. øget efterspørgsel på korn- og melprodukter fra detailhandlens side. Møllen kører fra 02.00 – 20.00.

Vi har fået 3 læs korn (90 tons) på knapt 3 uger, som bliver pakket i små poser, så pakkemaskinerne og møllen kører på højtryk.

Der er ikke noget, der tyder på, at der er råvareproblemer. Kun få ting som fx dadler, ris og tørgær har vi oplevet lidt problemer med at fremskaffe.

Vi har nogle restordrer, men gennem god planlægning leverer vi så meget som muligt.

Som mange andre oplever vi en kraftig stigning i netsalget, og vi har nu gjort det muligt for vores kunder at få leveret direkte til døren.

Den eneste afdeling, der er direkte berørt af krisen, er vores brødproduktion. Grundet bemandingssituationen og et stort arbejdspres i de andre afdelinger blev bageriet sat i bero fra d. 18. marts.

Butikken i Hjørring har nedsat sin åbningstid til at have åben tirsdag, torsdag og lørdag. Butikken har ikke på nuværende tidspunkt nogen tilbagegang.

Forholdsregler
Coronakrisen påvirker os meget, og vi tager alle forholdsregler for at minimere risikoen for smitte. Grundlæggende har vi et meget højt hygiejneniveau, og dette er yderligere skærpet. Vi har ydermere implementeret de forholdsregler, der anbefales fra myndighedernes side bl.a. forskudt arbejdstid i grupper, spisepauser på skift mv. Vi prøver løbende at optimere processerne og retter os 100% efter myndighedernes anbefalinger.

Ved det mindste tegn på sygdom bliver medarbejderen sendt hjem, til han eller hun er rask igen. Når man har været rask i to dage, kan medarbejderen igen møde på arbejde. Der er stor opbakning og fleksibilitet blandt medarbejderne, når arbejdstiden bliver forlænget i den ene eller anden ende.

Vi er positive
Så alt i alt er vi glade for at kunne meddele, at alt går godt på trods af Coronakrisen. Indtil videre ser det ud til, at vi har iværksat de rette foranstaltninger i god tid, og vi vil fortsat holde nøje øje med udviklingen og tilpasse os derefter.

Vi sender de bedste hilsner til jer alle og håber, at alle er ved godt helbred. Pas godt på jer selv og hinanden.   

Bedste hilsener
fra Aurion