BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Status på Aurion: vi smøger ærmerne op!

06-11-2020
VI_SMOeGER_AeRMERNE_OP.png

Fortsat drift
Aurion er en fødevarevirksomhed, og produktionen skal følgelig fortsætte. Vi har enkelte medarbejdere, som er bosat udenfor Hjørring Kommune, og vi følger naturligvis myndighedernes anbefaling og har hjemsendt de pågældende. Dette betyder, at vi opretholder driften med reduceret kapacitet, men vi smøger ærmerne op og bestræber os på at levere varer til alle vores kunder som hidtil.

Dog håber vi på jeres forståelse, såfremt forsinkelser eller restordrer skulle opstå. Det er en vanskelig tid, og alle på Aurion gør deres ypperste for at sikre, at vi lever op til vores sædvanlige standard.

Forholdsregler
Coronakrisen påvirker os naturligvis meget, og vi har gennem længere tid indført vidtgående forholdsregler for at minimere risikoen for smitte. Grundlæggende har vi et meget højt hygiejneniveau som fødevarevirksomhed, og dette er yderligere skærpet.

Det er vigtigt at understrege, at der er ingen adgang på Aurion uden forudgående aftale. Vi ønsker at medvirke aktivt til at reducere risiko for smitte med COVID19.

Vi klør på
Vi følger myndighedernes anbefalinger nøje, tilpasser os løbende og klør på for at sikre fødevareforsyningen.   

Vi sender de bedste hilsner til jer alle og håber, at alle er ved godt helbred. Pas godt på jer selv og hinanden.   

Bedste hilsener
fra Aurion