BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Kamutboller

Fremgangsmåde

Bland vand og kamutflager og lad det trække i 20 minutter. Tilsæt gær og kamutmel. Resten af ingredienserne røres i dejen til en blød dej. Dejen hæver koldt natten over i køleskabet. Læg gerne et låg eller film over skålen.

Næste dag:
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, brug hænderne, der er dyppet i vand. Du kan også bruge to skeer. Pladen med bollerne sættes i en forvarmet ovn med det samme ved 230° i ca. 10 minutter. Derefter skrues temperaturen ned til 210°, og bollerne bages videre i ca. 10 minutter. Bollerne skal bages godt gyldne og faste over det hele for at være godt gennembagte.

Ingredienser 

Ca. 12 stk.

½ l koldt vand
50 g kamutflager
10 g økologisk gær
10 g sukker eller honning
200 g kamutmel
350 g sigtet speltmel
½ dl olie
10 g salt

Kamutboller

Ingredienser 

Ca. 12 stk.

½ l koldt vand
50 g kamutflager
10 g økologisk gær
10 g sukker eller honning
200 g kamutmel
350 g sigtet speltmel
½ dl olie
10 g salt

Fremgangsmåde

Bland vand og kamutflager og lad det trække i 20 minutter. Tilsæt gær og kamutmel. Resten af ingredienserne røres i dejen til en blød dej. Dejen hæver koldt natten over i køleskabet. Læg gerne et låg eller film over skålen.

Næste dag:
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, brug hænderne, der er dyppet i vand. Du kan også bruge to skeer. Pladen med bollerne sættes i en forvarmet ovn med det samme ved 230° i ca. 10 minutter. Derefter skrues temperaturen ned til 210°, og bollerne bages videre i ca. 10 minutter. Bollerne skal bages godt gyldne og faste over det hele for at være godt gennembagte.