BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Hel Quinotto

Økologisk

Glutenfri

Ingredienser:
Quinuafrø, en blanding af hvide, sorte og røde quinuafrø.

Allergener:
Quinua er fra naturens side fri for gluten.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1530 kJ / 365 kcal
Protein 12 g/100 g
Kulhydrat 60,8 g/100 g
Fedt 6,5 g /100 g

Nettovægt:
600 g, 5 kg & 12,5 kg

Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt. Opbevares ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Oprindelse:
Bolivia

Kogeanvisning:
1 del quinua og 1,75 dele koldt vand.
Skyl quinuafrøene i koldt vand i en sigte. Kog quinuaen i vandet i en gryde under låg ved svag varme i 10 minutter. Tag gryden af varmen, vend salt i, og lad gryden stå med låg i 10 minutter. Gerne i længere tid, så alt vandet bliver opsuget og frøene bløde og løskogte.