BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Kundeorienteret regnskabsmedarbejder / ordrebehandler

Kunne du tænke dig at være med på holdet i en af Danmarks ældste økologiske virksomheder, som producerer og sælger et bredt og innovativt produktsortiment inden for korn- og melprodukter, grød og brød? Så er chancen her nu.

Aurion A/S søger en dedikeret og kundeorienteret regnskabsmedarbejder/ordrebehandler, som trives med en alsidig hverdag, hvor opgaverne veksler mellem regnskabsmæssige og kundeorienterede opgaver, dog med fokus på førstnævnte.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

Som person er du positiv og udadvendt, engageret i dit arbejde og evner at skabe overblik. Du har et indgående kendskab til C5 og NAV, og har minimum et par års erfaring som regnskabsmedarbejder med ansvar for ovennævnte opgaver. Du er hurtig til at tilegne dig ny viden og trives godt med en alsidig hverdag.

Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt i en værdibaseret virksomhed med en flad organisationsstruktur og med en uformel omgangstone. I administrationen er der i dag fire medarbejdere. Du vil referere til vores regnskabsansvarlige medarbejder.

Ansøgningsfrist: Snarest

Tiltrædelse: Snarest eller efter aftale

Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte direktør Brian Tholstrup Nybo på tlf. 2014 0721.

Ansøgning sendes til ansoegning@aurion.dk