Besøg på det biodynamiske landbrug Dalsgaard & Barsøe 18. juni 2023

På lager
150,00 DKK

Produktbeskrivelse

Er du interesseret i at vide mere om det biodynamiske landbrug? Om samspillet mellem dyr, jord og afgrøder? Så tag med på dette helt eksklusive gårdbesøg på Eliselund i det sønderjyske hos to af Aurions unge biodynamiske avlere, Andreas Barsøe og Nikolaj Dalsgaard.  

Aurion har sit ophav i det biodynamiske - længe før økologien kom til - men vi bliver ofte spurgt: hvad er det lige det der med det biodynamiske? Hvad går det ud på?  

Søndag den 18. juni 2023 kl. 10.00-13.00 har du mulighed for at blive klogere på det biodynamiske, når vi besøger Eliselund, hvor Andreas og Nikolaj vil tage imod os og fortælle om deres tilgang til at dyrke jorden.

Vi kommer på markvandring, hvor vi ser nogle af de afgrøder, som Dalsgaard & Barsøe dyrker til os, og vi hilser også på de nysgerrige stude, som er helt centrale for den biodynamiske dyrkning på Eliselund. 

Vi har inviteret Klaus Loehr-Petersen fra Biodynamisk Forening med. Fra Aurion deltager kornansvarlige Bjarne Hansen og direktør Brian Tholstrup Nybo, så der skulle være god mulighed for nogle gode snakke. 

Besøget afsluttes med en let frokost i laden. 

Der er begrænset antal pladser, så først til mølle. 

PRAKTISK INFO:
Arrangementet finder sted søndag den 18. juni 2023 kl. 10.00-13.00. 
Mødested: Eliselund, Skovbøllingvej 20, 6100 Haderslev
Pris: 150 kr. (inkl. en let frokost). Din ordrebekræftelse fungerer som billet. 
Tag gummirøjserne på og pak en regnjakke i tasken i tilfælde af dårligt vejr.