Vi springer over hvor kornet er højest

HANDELSBETINGELSER 

Det er vores mål, at du får en god oplevelse, når du handler på aurion.dk, men naturligvis kan man fortryde et køb, og det har man ret til.

Ifølge dansk lovgivning har man 14 dages fortrydelsesret gældende fra modtagelsen af varen. Dette gælder dog kun køb af kornkværne, valser, bagegrej samt tilbehør. Fødevarer kan ikke returneres, medmindre der er tale om, at varen er beskadiget, så er det en reklamationssag. 

Bemærk, at ved køb af kværne, bagegrej, bøger mv. til julegave udvides bytteretten til 14 dage efter jul.

Ønsker du at sende en vare retur, skal du senest 14 dage efter, at du har modtaget varen, meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Derefter har du 14 dage til at returnere varen. Du afholder omkostningerne for returnering.

Varen skal returneres ubrugt, i original emballage og i samme stand, som du modtog den. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 

Bemærk, at pengeinstitutterne ved betaling med visse betalingskort tillægger et gebyr jf. kortudbydernes regler.


FRAGTPRISER

I vores webshop koster det 49 kr. at få leveret med GLS til nærmeste pakkeshop. Der er fri fragt ved køb over 699 kr. til nærmeste GLS Pakkeshop. Ønsker du levering til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads, koster fragten 69 kr. 

LEVERING

Vi leverer kun til adresser i Danmark: leveringstiden er ca. 4-5 hverdage fra ordremodtagelsen. Vi pakker ikke om natten og i weekender. 

Bestiller du til levering på hjemme- eller erhvervsadresse, og vil du fx gerne have, at GLS stiller dine varer et bestemt sted, så skal det aftales direkte med GLS. GLS skal have din tilladelse via en fuldmagt til at håndtere dine varer. 

 

GENFREMSENDELSE

Når du har bestilt til afhentning i pakkeshop, får du besked fra GLS, når pakken er klar til afhentning. Afhentes pakken ikke inden den tidsfrist, som GLS har oplyst, returneres pakken til os. Ønsker du at få pakken sendt igen, skal du betale fragtgebyr.  


REKLAMATIONSRET

Kvalitet ligger os meget på sinde i Aurion. Derfor pakker vi vores varer godt ind, men selvfølgelig kan der ske fejl, og unødig hårdhændet transporthåndtering kan beskadige varerne. Oplever du at modtage en vare, der er beskadiget, har du ifølge dansk lovgivning reklamationsret. Er der tale om, at varen er beskadiget under fragten, skal du straks meddele det til os. Vi afholder omkostningerne ved returnering, såfremt du vælger den fragtmetode, vi anvender. Derefter sender vi en ny vare til dig. 

Ved køb af kornkværne har du 24 måneders reklamationsret ifølge dansk lovgivning. Det forudsætter, at reklamationen er berettiget, og at fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug og håndtering af produktet.


KONTAKT VEDR. SALG, RETURNERING OG REKLAMATION

Har du brug for hjælp vedr. bestilling, betaling, returnering af en vare eller lignende, så står vi altid klar til at hjælpe. Send os en mail eller giv os et ring.
Mail til: ordre@aurion.dk eller ring på tlf. 9896 3444. Kontoret har åbent hverdage kl. 8.00 - 14.00 - fredag til kl. 13.00. 


GENERELLE OPLYSNINGER OM AURION A/S 

Aurion A/S
Cvr. nr. 87108619
Guldagervej 525
DK-9800 Hjørring  

Tlf. 9896 3444
Mail: info@aurion.dk