Markvandring på Livø den 7. juli 2024

Udsolgt
190,00 DKK

Produktbeskrivelse

Det er efterhånden blevet en tradition, at Livø Avlsgaard og Aurion arrangerer en sommertur til den skønne bilfrie ø i Limfjorden, hvor der er helt idyllisk og højt til himlen.

Der er begrænset deltagerantal på max 50 personer. Så det er først-til-mølle-princippet. 

Arrangementet begynder på havnen på Livø ca. kl. 11.00, når færgen er kommet i land. Her mødes vi med Karsten Kjærgaard fra Livø Avlsgaard. Karsten og Bjarne Hansen fra Aurion tager os med rundt på første del af markvandringen.

Ca. kl. 12.00 nyder vi en fælles frokost på avlsgårdens gårdsplads under lindetræerne. Bente Kjærgaard fra Livø Avlsgaard tilbereder en skøn økologisk frokost (man kan også vælge vegetarfrokost) til os.

Derefter tager vi næste etape rundt på øen og besigtiger markerne.

Vi slutter af på gårdspladsen med kaffe og kage. Mht. afgang fra Livø vil færgen kl. 17 være et godt bud, men der er også en færge senere, hvis man har lyst til at nyde øen på egen hånd. 

Om Livø Avlsgaard:
På Livø dyrkes nogle af Aurions kornsorter, og landmand Karsten Kjærgaard har ofte eksperimenteret med at dyrke nye kornarter eller korn og frø kendt fra andre lande.
Under markvandringen fortæller Karsten Kjærgaard og Bjarne Hansen, som er kornansvarlig hos Aurion, om kornet, som dyrkes på Livø, og om samarbejdet mellem Aurion og Livø Avlsgaard.

Praktisk info:
Prisen for markvandringen, frokost og kaffe er 190 kr. for voksne (gratis for børn under 12 år). Bemærk, at prisen ikke inkluderer billet til færgen. 

Færgen sejler kl. 10.30 fra Rønbjerg havn. Vi opfordrer til, at der bookes billetter tur/retur med det samme for at være sikker på, at der er plads. Billetter til færgen bookes online på https://jkshipping.dk/livoeoverfarten.  

Billetten købes her i webshoppen, som samtidig er tilmelding til markvandringen. Skriv venligst i kommentarfeltet om der ønskes vegetarfrokost. Den tilsendte ordrebekræftelse fungerer som billet til arrangementet.

Afgang fra kajen i Rønbjerg kl. 10.30. Mød venligst op senest 10 min. før afgang, ellers kan du risikere at miste din booking.

Vi ses til en spændende dag på Livø. 

Brug for at komme i kontakt med os? Skriv til Gitte på gitte@aurion.dk