Vi springer over hvor kornet er højest

Quinottosalat med avocado og asparges

Lækker velsmagende sommerret, som kan spises som frokostret med godt brød eller som tilbehør til grillet fisk og kød. 

Ingredienser

  • 1 håndfuld spinat
  • 2 håndfulde feldsalat
  • 1 dl quinotto
  • 1 bundt asparges
  • 1 avocado i skiver
  • Olivenolie til stegning
  • ½ bakke karse
  • 50 g feta
  • Dressing:
  • 3 spsk. god olivenolie
  • Saften fra en halv citron
  • 1 tsk. honning
  • Salt og peber
  • Til 2 pers.

Sådan gør du

  • Kog quinottoen: Kog quinottoen som anvist på posen og afkøl den.

  • Salaten: Skyl spinat og feldsalat og slyng det fri for vand i en salatslynge.

  • Asparges: Knæk bunden af aspargesene og skær dem ud i mundrette stykker. Sautér dem i lidt olivenolie på en pande i 1-2 minutter. Køl dem derefter af på en tallerken.

  • Bland quinotto, feldsalat, spinat og asparges sammen i en skål.

  • Dressing: Vend dressingen sammen og bland den med salaten. Smag til med salt og peber.

  • Pynt: Fordel avocado i skiver og feta i mindre stykker ovenpå salaten og pynt med karse.