Kartoffelsalat med persille-linse-creme
Denne skønne kartoffelsalat med hele Anicia-linser og persille-linse-creme er en rigtig dejlig sommersalat.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Emma Østergaard @detgroennespisekammer
Denne skønne kartoffelsalat med hele Anicia-linser og persille-linse-creme er en rigtig dejlig sommersalat.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Emma Østergaard @detgroennespisekammer
Skyl og rens kartoflerne og kog dem i 12-15 min.
Skyl 1,5 dl hele Anicia-linser og kom dem i en gryde med 4 dl vand. Kog dem i ca. 20 min.
Hæld vandet fra og lad kartofler og linser køle af. Imens forberedes de øvrige ingredienser til retten. Husk at tage 1/2 dl kogte linser fra til cremen.
Skyl tomater og asparges. Del tomaterne i kvarte, og skær asparges i mindre stykker (ca. 2 cm).
Steg aspargesstykkerne et par minutter på en pande med lidt olie. Lad dem køle af.
Skyl persillen godt og kom den herefter i en minihakker sammen med hvidløg, kogte linser, olie, vand og salt. Blend til en ensartet konsistens.
De afkølede kartofler skæres i mindre tern og kommes i en skål sammen med tomaterne og de stegte asparges. Tilsæt cremen og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
Til sidst blandes linserne i, og fetaen drysses over retten.