Vi springer over hvor kornet er højest

Mysli med Anicia-linser

Lækker velsmagende mysli lavet med vores danske økologiske Anicia-linser. Brug myslien som topping på morgenmad eller som lækker snack i løbet af dagen. Laver du myslien med vores glutenfrie havregryn, ja så har du en glutenfri mysli. 

Opskriften er udviklet i samarbejde med Vælg Bælg. Du kan følge @vælgbælg på Instagram. 

Ingredienser

  • 5 dl havregryn
  • 100 g grofthakkede mandler
  • 150 g kogte Anicia-linser
  • 1 dl rå kakao
  • 2 bananer
  • 3 dadler
  • 100 g 70% mørk chokolade

Sådan gør du

  • Bland havregryn, kogte linser og hakkede mandler sammen i en skål.

  • Kom bananer, dadler og kakao i en foodprocessor og blend godt sammen til en ensartet masse.

  • Kom blandingen ned i skålen til havregrynene og bland det godt sammen.

  • Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel myslien på bagepladen.

  • Bag myslien i en forvarmet ovn ved 180°C varmluft i ca. 30-45 min. Det skal være sprødt.

  • Lad myslien køle af og bland hakket chokolade i.