Vi springer over hvor kornet er højest

Pandekager med linsemel

Nemme og lækre madpandekager med linsemel lavet af vores danske økologiske Anicialinser. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde de skønne pandekager med.  

Opskriften er udviklet i samarbejde med Vælg Bælg. Du kan følge @vælgbælg på Instagram. 

Ingredienser

  • 4 æg
  • 6 dl mælk
  • 180 g linsemel
  • 1 tsk. salt
  • Smør til stegning
  • ca. 10 stk.

Sådan gør du

  • Pisk æg og mælk godt sammen.

  • Tilsæt linsemel og salt og pisk godt.

  • Varm en pande op med lidt smør.

  • Steg pandekagerne til de er gyldne på begge sider.

  • Fyld fx pandekagerne med hjemmelavet hummus af Ingridærter, salat, avocado, falafler og syltede rødløg - eller noget helt andet.