Vi springer over hvor kornet er højest

Emmerbrownie

Lækker svampet chokoladebrownie med den skønne emmermel. Opskriften er udviklet af Amanda fra Kornets Hus. 

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 200 g 70% mørk chokolade
  • 265 g rørsukker
  • 120 g emmermel
  • 3 æg
  • 1 spsk. vanille
  • 0,5 tsk. salt
  • 100 g valnødder
  • ca. 12 stk.

Sådan gør du

  • Smør og chokolade smeltes over vandbad.

  • Alle ingredienser på nær valnødder piskes sammen.

  • Massen vendes med smør og chokolade. Hæld blandingen i en smurt springform (ca. 22 x 22 cm) og "dump" valnødder ned oven i kagedejen.

  • Bag kagen ved 170° varmluft i ca. 25 min. Kagen er færdigbagt, når man kan stikke en gaffel ned i midten af kagen, og der hænger lidt kagedej ved gaflen. Kagen skal være svampet, for så smager den bedst.

  • Servér kagen med en god vanilleis og friske bær.

Aurion holder julelukket fra den 20. december til og med den 2. januar 2025.
Bestillinger efter den 20. december sendes først ud efter nytår.
Rigtig glædelig jul & godt nytår!