Vi springer over hvor kornet er højest

Havretoppe (glutenfrie)

Lækre sprøde glutenfrie havretoppe. Nemme at lave og super lækre. 

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 225 g glutenfri fine havregryn
  • 135 g amarantmel eller havremel
  • 225 g rørsukker
  • 35 g mandelflager
  • 70 g rosiner
  • 2 æg
  • 0,75 dl vand
  • ca. 100 stk.

Sådan gør du

  • Smørret smeltes til max. 40°C.

  • De tørre dele blandes med smør, æg og alt vandet.

  • Blandes forsigtigt med hånden.

  • Form toppene med en ske (ca. 15 g pr. top).

  • Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

  • Først bages toppene 15 min. ved 180°C.

  • Dernæst 40 min. ved 130°C.

  • Hvis toppene ikke er helt sprøde, så bag dem en ekstra gang ved 130°C i 20 min. De skal være sprøde og knasende.

Aurion holder julelukket fra den 20. december til og med den 2. januar 2025.
Bestillinger efter den 20. december sendes først ud efter nytår.
Rigtig glædelig jul & godt nytår!