Bygotto med perlebyg
Lækker krydret perlebygotto smager fantastisk og mætter godt.
Lækker krydret perlebygotto smager fantastisk og mætter godt.
Skyl perlebyggen godt i koldt vand. Pil skalotteløgene og hak dem fint. Gnid panden med hvidløget og smelt smørret. Tilsæt de hakkede skalotteløg.
Steg løgene let, tilsæt perlebyg og vend den med smør og løg. Tilsæt hvidvin og lad det koge ind.
Tilsæt bouillonen lidt ad gangen og lad det koge ind efterhånden. Det tager ca. 30 minutter. Tilsæt mere bouillon om nødvendigt.
Knæk den nederste del af aspargesene, skær dem i mindre stykker og hæld dem over med kogende vand. Hæld vandet fra, når de er møre.
Skyl resten af grøntsagerne og skær dem i mindre stykker.
Riv osten i perlebyggen og smag til med salt og peber.
Vend grøntsagerne i og varm igennem i et par minutter. Pynt med krydderurter.
Serveres sammen med et groft brød.