Dejklæde, hvidt, 100% GOTS-certificeret økologisk hør

På lager
199,00 DKK

Produktbeskrivelse

Unikt samarbejde med Hørhuset i Lønstrup. Dejklæde fremstillet af 100% GOTS-certificeret økologisk hør af svenske Klässbols.

Når man har rørt sin dej sammen af gode råvarer, skal dejen hæve. I et unikt samarbejde med Hørhuset i Lønstrup har vi fremstillet det bedste dejklæde til dette formål. Klædet er lavet af miljøvenligt og bæredygtigt hør dyrket i Italien og Frankrig og er vævet af det hæderkronede svenske væveri Klässbols.

Tekstiler fra Klässbols er GOTS-certificerede (Global Organic Textile Standard). GOTS dækker hele leverandørkæden, fra landmand, spinderi, farveri til systue og til firmaet, som importerer produkterne. Derudover har Klässbols det svenske miljømærke Bra Miljöval.

Designet hedder "Manhattan" og er udviklet af Peter Condue. Dejklædet er specielt fremstillet til Aurion.

Hør er det allerbedste materiale til at lægge over en dej, for hør er i sig selv et antibakterielt materiale. Det suger fugt meget bedre end et almindeligt bomuldsviskestykke, og de fine hørfibre gør, at fugten fordamper, og derfor forhindres bakterier i at udvikle sig. Derfor hænger klædet heller ikke i dejen, hvis den hæver meget op. 

Mål: 50 x 50 cm. 
Farve: hvid