BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Handelsbetingelser 

Det er vores mål, at du får en god oplevelse, når du handler på aurion.dk, men naturligvis kan man fortryde et køb, og det har man ret til.

Ifølge Købeloven har man 14 dages fortrydelsesret gældende fra modtagelsen af varen. Dette gælder dog kun køb af kornkværne, valser samt tilbehør. Ved køb af kværn til julegave udvides bytteretten til 14 dage efter jul.
Fødevarer kan ikke returneres, medmindre der er tale om, at varen er beskadiget, så er det en reklamationssag. 

Ønsker du at sende en vare retur, skal du senest 14 dage efter, at du har modtaget varen, meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Derefter har du 14 dage til at returnere varen. Du afholder omkostningerne for returnering.

Varen skal returneres ubrugt, i original emballage og i samme stand, som du modtog den. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 


Reklamationsret

Kvalitet ligger os meget på sinde i Aurion. Derfor pakker vi vores varer godt ind, men selvfølgelig kan der ske fejl, og unødig hårdhændet transporthåndtering kan beskadige varerne. Oplever du at modtage en vare, der er beskadiget, har du ifølge Købeloven reklamationsret. Er der tale om, at varen er beskadiget under fragten, skal du straks meddele det til os. Vi afholder omkostningerne ved returnering, såfremt du vælger den fragtmetode, vi anvender. Derefter sender vi en ny vare til dig. 

Ved køb af fx en kornkværn i Kværnshoppen har du 24 måneders reklamationsret ifølge Købeloven. Det forudsætter, at reklamationen er berettiget, og at fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug og håndtering af produktet. 


Leveringstid 

Adresser i Danmark: 4-5 hverdage fra ordremodtagelsen. 
Vi pakker ikke om natten og i weekender.


Kontakt vedr. salg, returnering og reklamation

Har du brug for hjælp vedr, bestilling, betaling, returnering af en vare eller lignende, så står vi altid klar til at hjælpe. Send os en mail eller giv os et ring:

Mail til: ordre@aurion.dk
Tlf. 9896 3444 


Generelle oplysninger om Aurion A/S 

Aurion A/S
Cvr. nr. 87108619
Guldagervej 525
9800 Hjørring 
Danmark 

Tlf. 9896 3444
Mail: info@aurion.dk