BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Nyheder (arkiv)

Nyheder om arrangementer, produkter m.m.

25 okt 2020

Kurser og workshops i Kbh. aflyses pga. Corona-restriktioner

Grundet nye Corona-restriktioner ser vi os desværre nødsaget til at aflyse vores planlagte bagekurser og workshops på BaneGaarden i København.
05 okt 2020

Vi rykker til København

Bare rolig, det bliver kun for en stund. Fra den 9. november til den 6. december 2020 rykker vi ind i en af de smukke gamle trælader på BaneGaarden i København.
06 jul 2020

Nyhed: dejklæder i 100% hør

Unikt samarbejde med Hørhuset i Lønstrup har resulteret i specialfremstillede dejklæder fra det hæderkronede svenske firma Klässbols.
02 maj 2020

Nyhed: specialdesignede bøgetræsforme

I samarbejde med BangsøSejersen introducerer vi nu tre nye bøgetræsforme med aftagelig bund. Du finder dem i vores webshop.
27 apr 2020

AFLYST - Fællesspisning med Aarstiderne

Grundet den nuværende Coronakrise er vi desværre nødt til at aflyse det planlagte arrangement "Fællesspisning med Aarstiderne".
02 apr 2020

Status på Aurion i lyset af Coronaudbruddet

I lyset af den igangværende Coronakrise finder vi det betimeligt at orientere vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører lidt om situationen, som den er i Aurion lige nu.
13 mar 2020

Vi tager vores forholdsregler

Med udbruddet af Coronavirus i Danmark har vi ligesom mange andre danske virksomheder ændret procedurer i virksomheden og taget nye forholdsregler for at mindske smitterisikoen.
20 feb 2020

Påskeshoppen er åben

ChokoladeLone har allerede travlt med at lave økologiske chokoladeæg og gaveæsker til påske. En nyhed i år er veganske påskeæg: Lone har kreeret tre slags.
18 feb 2020

Kornnørd søges til Aurion

Vi er midt i en spændende udvikling. Et netop gennemført generationsskifte betyder, at vi leder efter en ny dygtig kornnørd, som kan fortsætte vores tætte samarbejde med avlerne samt videreudvikle vores brede sortiment.
06 jan 2020

Generationsskifte i Aurion

Den 24. oktober fejrede vi 45-års jubilæum i Aurion. To personer har med stor ildhu og engagement været med fra begyndelsen, nemlig Inger Ussing Larsen og Jørn Ussing Larsen. I de senere år har vi derfor i fællesskab planlagt en gradvis tilbagetrækning. Som led i sidste fase af Aurions generationsskifte vil Inger og Jørn fra 1. januar 2020 overgå til færre funktioner i Aurion.
02 dec 2019

Julespeltbrød

Månedens brød er et lækkert krydret julespeltbrød.
14 nov 2019

Nyhed: Aurion bageforklæde

Nu lancerer vi vores helt eget bageforklæde af 100% økologisk bomuld.
12 nov 2019

Juleshoppen er åben

Hvert år til jul går vi i gang med at lave vores håndlavede økologiske chokolade, og det hele fås i vores webshop.
30 okt 2019

Nyhed: vegansk chokoladejulekalender

Som noget helt nyt har vi i år udviklet en vegansk chokoladejulekalender af de bedste økologiske råvarer.
26 sep 2019

Mød os på Nordkraft Fødevaremarked

Lørdag den 5. oktober 2019 kl. 10-15 kan du møde os på det populære fødevaremarked i Nordkraft i Aalborg.
08 aug 2019

Høstmarked

Lørdag den 31. august 2019 inviterer vi til økologisk Høstmarked. Oplev surdejsdemo, kaffebord, rundvisninger i Kornets Hus m.m.
01 jan 2019

"Månedens" bolle

Eller nærmere "halvårs" bolle. Bageriet tilbyder lækre brusebadsboller med svedjerugmel og rugflager.
18 okt 2018

Der siges meget om quinoa

Der siges meget om de nye super foods, og det kan være svært for forbrugeren at vurdere, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. Quinoa er et af de forholdsvis nye produkter på det danske marked, som er meget omdiskuteret. Er det sundt? Er det usundt? Er det en dårlig forretning for de bønder, der producerer det? Osv.
20 aug 2018

Aurion giver tørketillæg til sine avlere

Aurion har valgt at give sine økologiske og biodynamiske avlere et ekstraordinært tørketillæg for at kompensere for en del af det økonomiske tab, der er forbundet med sommerens markant lavere høstudbytter.
22 jan 2018

Nyhed: økologisk dansk quinoa

Nu lancerer vi et helt nyt produkt i Danmark: dansk produceret økologisk quinoa. Igennem de sidste 15 år har quinoa fundet vej fra Bolivia til det danske marked, men nu er det lykkedes nordjyske avlere at producere dansk økologisk quinoa.
21 nov 2017

Aurion samarbejder med Pernille H Steenberg

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi har indgået samarbejde med sundhedscoach Pernille H Steenberg med det formål at inspirere vores kunder i hverdagen.
08 feb 2017

Økologiske glutenfri melblandinger fra mølleriet

Aurion præsenterer tre nye melblandinger uden gluten. Du kan vælge imellem boghvede, havre eller quinua-melblanding til boller og brød. Melblandingerne er en nem genvej til glutenfri bagværk.