BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Nyheder (arkiv)

Nyheder om arrangementer og produkter

14 jun 2019

Månedens brød i juni og juli

Det perfekte grillbrød.
16 apr 2019

Dansk Mølledag 2019

Søndag den 16. juni 2019 er der Dansk Mølledag over hele Danmark og naturligvis også på Aurion, hvor vi har fuldt program fra kl. 10-15.
01 apr 2019

Månedens brød i april og maj

Abrikos-mandelbrød - 500g
14 mar 2019

Påskeshoppen er åben

Vores påskechokolade-pop-up-shop er åben. Til og med påske har du nu mulighed for at bestille Aurions håndlavede økologiske påskechokolade online.
01 jan 2019

"Månedens" bolle

Eller nærmere "halvårs" bolle. Bageriet tilbyder lækre brusebadsboller med svedjerugmel og rugflager.
21 dec 2018

Aurion tilbagekalder to glutenfri melblandinger

Pga. spor af gluten i to melblandinger er vi desværre nødt til at tilbagekalde "Aurion økologisk glutenfri havremelblanding" og "Aurion økologisk glutenfri boghvedemelblanding".
18 okt 2018

Der siges meget om quinoa

Der siges meget om de nye super foods, og det kan være svært for forbrugeren at vurdere, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. Quinoa er et af de forholdsvis nye produkter på det danske marked, som er meget omdiskuteret. Er det sundt? Er det usundt? Er det en dårlig forretning for de bønder, der producerer det? Osv.
20 aug 2018

Aurion giver tørketillæg til sine avlere

Aurion har valgt at give sine økologiske og biodynamiske avlere et ekstraordinært tørketillæg for at kompensere for en del af det økonomiske tab, der er forbundet med sommerens markant lavere høstudbytter.
22 jan 2018

Nyhed: økologisk dansk quinoa

Nu lancerer vi et helt nyt produkt i Danmark: dansk produceret økologisk quinoa. Igennem de sidste 15 år har quinoa fundet vej fra Bolivia til det danske marked, men nu er det lykkedes nordjyske avlere at producere dansk økologisk quinoa.
21 nov 2017

Aurion samarbejder med Pernille H Steenberg

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi har indgået samarbejde med sundhedscoach Pernille H Steenberg med det formål at inspirere vores kunder i hverdagen.
08 feb 2017

Økologiske glutenfri melblandinger fra mølleriet

Aurion præsenterer tre nye melblandinger uden gluten. Du kan vælge imellem boghvede, havre eller quinua-melblanding til boller og brød. Melblandingerne er en nem genvej til glutenfri bagværk.