BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Generationsskifte i Aurion

06-01-2020
Inger_og_Joern_2019.jpg

Jørn Ussing Larsen vil fra 1. januar 2020 udtræde af direktionen i Aurion, som derefter vil udgøres af adm. direktør Brian Tholstrup Nybo. Fra 1. januar 2020 og frem til 31. juli 2020 vil Jørn være ansvarlig for avlerkontakt og avler-kontrakter samt indkøb af korn, såsædsplanlægning og sortsudvikling. Jørn vil naturligvis fortsat være en stærk ressourceperson for Aurion. 

 

Det er kun én del af mit arbejdsrelaterede virke, som jeg drosler kraftigt ned på. Den faglige del forvandler sig videre bl.a. i Kornets Hus, som nærmer sig sin færdiggørelse i de kommende måneder. Jeg ser Kornets Hus som en fantastisk manifestation af Aurions arbejde gennem mere end 45 år for at fremme en udvidet kornhorisont”, siger Jørn om generationsskiftet.

 

Inger Ussing Larsen vil fra 1. januar 2020 være tilknyttet Aurion i en rådgiverfunktion. Det betyder helt konkret, at Inger ikke har faste opgaver i Aurion-regi, men at hun med sin store viden vil stå til rådighed for Aurion og vil kunne indtræde og rådgive Aurions administration og produktion på områder, hvor hun har stor ekspertise og viden.

 

2020 bliver året, hvor jeg drosler ned på mine opgaver i Aurion. Jeg vil fortsat være tilknyttet virksomheden, hvor jeg kan bidrage med min mangeårige viden og afløse ved ferier og sygdom.  Men jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tusind tak for tilliden og opbakningen til, at Jørn og jeg sammen med Aurions dygtige medarbejdere har kunnet udføre vores ideer og idealer til de utallige brød, korn- og melprodukter, som stadig sælges i dag”, siger Inger.

 

2020 bliver et nyt og spændende år med samme tilgang, ånd og værdigrundlag, som Aurion altid har bygget på. Vi holder fast på Aurions vision, og på den måde vi anskuer verden. I 2020 vil vi således opjustere vores indsats på det biodynamiske område yderligere og fremhæve de værdier, der er med til at gøre Aurion til en anderledes virksomhed.

 

"I forbindelse med, at Inger og Jørn overgår til færre funktioner i Aurion i det nye år, vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for det samarbejde, vi har haft de seneste 7 år, hvor jeg har været en del af virksomheden. Jeg er meget tilfreds med den tilbagetrækningsaftale, vi har indgået, som betyder, at vi i Aurion stadig kan trække på deres store viden og indsigt", siger Brian Tholstrup Nybo om generationsskiftet og fortsætter:

 

Mere end nogensinde er der brug for de værdier, Aurion står for, og vi vil som altid holde den økologiske og biodynamiske fane højt”, og dermed understreger han, at faklen fra 1974 bæres videre.