Brændende boghvedekærlighed
Brændende kærlighed med ristet boghvede, som tilfører en dejlig sprød konsistens til den bløde mos.
Brændende kærlighed med ristet boghvede, som tilfører en dejlig sprød konsistens til den bløde mos.
Rist boghveden: Rist boghveden i ovnen ved 110° (alm. ovn) i en time.
Pil og skær løgene i smalle både, og skær de rensede porrer i 10 cm stykker, som snittes igennem på langs.
Steg løgene ved middelvarme i olien, til de er klare og bløde.
Tilsæt porrerne sammen med finthakket timian og fennikelfrø og steg videre, til porrerne er brune og bløde. Vend dem undervejs. Smag til med salt og peber.
Skræl kartofler og græskar og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand.
Mos: Mos grøntsagerne med kogevandet eller lidt mælk og tilsæt smør efter smag.
Anretning: Anret "kærligheden" på et fad. Mosen nederst, derefter løg- og porreblanding. Pynt med den ristede boghvede og lidt frisk timian.