Kornfrikadeller med svampe og parmesan
Lækre kødfrie frikadeller lavet med saftige portobellosvampe og vores Godaften Grød.
Lækre kødfrie frikadeller lavet med saftige portobellosvampe og vores Godaften Grød.
Kog grøden: Kom vand og grødblanding i en gryde. Kog grøden ved svag varme i fem minutter. Tilsæt 1 spsk. grøntsagsbouillon.
Afkøl grøden: Krydr grøden med lidt salt og lad grøden stå og afkøle i en times tid.
Portobellosvampe: Brun svampene i lidt olie på en pande. Tilsæt lidt frisk timian, finthakkede løg og hvidløg og sautér dem med svampene i et par minutter. Krydr med salt og peber. Afkøl blandingen til stuetemperatur.
Frikadellefars: Rør den afkølede grød sammen med æg, svampeblandingen, parmesan, sigtet speltmel, salt og peber.
Form kornfrikadellerne og brun dem på begge sider på en pande i lidt olie.
I ovnen : Bag dem derefter færdige i ovnen ved 180° i 30-35 minutter.
Serveringstip : Servér kornfrikadellerne med en grøn salat og lidt frisk parmesan.