Vi springer over hvor kornet er højest

Quinoasalat med grønne ærter

Friske grønne nybælgede ærter er en af hovedingredienserne sammen med quinoa i denne mættende salat.

Ingredienser

  • ½ dl quinoa
  • 1 bæger hytteost (200 g)
  • 2 fed presset hvidløg
  • 2 spsk. revet parmesanost (30 g)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 lille rødløg
  • 2 dl friskbælgede grønne ærter (eller fine frosne ærter) ca. 100 g
  • 10 cherrytomater
  • Salt og peber
  • 2 pers.

Sådan gør du

  • Kog quinoaen: Kog quinoaen som anvist på posen og lad den køle af.

  • Bland ingredienserne: Bland hytteost med presset hvidløg, friskrevet parmesanost og olivenolie.

  • Snit rødløget fint, og rør det i sammen med den afkølede quinoa og ærterne.

  • Tomaterne: Skær cherrytomaterne i kvarte, og vend dem i salaten.

  • Smag til med salt og peber.

  • Serveringstip : Servér salaten med et godt brød.