BETALINGSMULIGHEDER 

Tilmeld dig til at modtage nyhedsbrev fra Aurion

Vi sender et nyhedsbrev ud hver måned om nye produkter, bagekurser og events. Her kan du tilmelde dig.

Bageferment

Økologisk

Ingredienser:
Bageferment-granulatet består af økologisk grahamsmel, ærtemel, udvalgte honningtyper og vand som har gennemgået en gæringsproces, hvorefter det er tørret og formalet. Det, der adskiller bageferment fra gær, er en større andel af en speciel mælkesyrebakterie (pediococcus pentosaceus) og en anden type gærcelle end almindelig bage gær.

Allergener:
Hvede.

Anvendelse:
Anvendelse af bageferment er en ikke særlig udbredt hævemetode, da den er lidt vanskeligere at arbejde med end almindeligt husholdningsgær. Men man belønnes med et langt mere smagfuldt brød, som har en længere holdbarhed og en højere næringsværdi.
Bageferment er speciel velegnet til hvedebrød og brød bagt af spelt, emmer, kæmpedurum og enkorn
Bagefermentgrunddejen kan om nødvendig laves på speltmel eller rugmel.

Nettovægt:
60 gram

Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.

Bageferment fremstilles af Sekowa, Florstadt i Tyskland og importeres af Bageriet Aurion.