Danske Ingrid-ærter, hele, økologiske, 600 g

På lager
34,00 DKK

Produktbeskrivelse

Skønne velsmagende Ingrid-ærter produceret af vores danske økologiske avlere. Ærter er fra naturens side glutenfrie. 

Hele ærter kan med fordel anvendes i supper, gryderetter og i dip. Ærter kan udblødes, men det er ikke altid nødvendigt, hvis de hele ærter fx skal anvendes i en simreret, hvor de småkoger længe. Hvis man udbløder ærterne, skal udblødningsvandet kasseres, og ærterne skal skylles - gerne to gange. 

Danske ærter er et godt alternativ til fx kikærter, som typisk bliver produceret i Sydeuropa. 

Se fx denne skønne opskrift på ærtedip: Gul ærtedip med karry (aurion.dk)

Du finder inspirerende og velsmagende opskrifter hos Økologisk Landsforening. Opskrifterne er udviklet af Inger Kjærgaard.

Spis mere plantebaseret, spis flere bælgfrugter. 

Indhold

Hele danske Ingrid-ærter*.
*=økologisk. 

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1319 kJ / 313 kcal
Fedt 2,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 46 g
- heraf sukkerarter 3,9 g
Kostfibre 18 g
Protein 19 g 
Salt 0,0 g

Nettovægt:
600 g

​Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt.

Oprindelse:
Danmark.

Mærkning: 
Økologisk.