Danske Ingrid-ærter, hele, økologiske, 600 g
Produktbeskrivelse
Skønne velsmagende Ingrid-ærter produceret af vores danske økologiske avlere. Ærter er fra naturens side glutenfrie.
Hele ærter kan med fordel anvendes i supper, gryderetter og i dip. Ærter kan udblødes, men det er ikke altid nødvendigt, hvis de hele ærter fx skal anvendes i en simreret, hvor de småkoger længe. Hvis man udbløder ærterne, skal udblødningsvandet kasseres, og ærterne skal skylles - gerne to gange.
Danske ærter er et godt alternativ til fx kikærter, som typisk bliver produceret i Sydeuropa.
Se fx denne skønne opskrift på ærtedip: Gul ærtedip med karry (aurion.dk)
Du finder inspirerende og velsmagende opskrifter hos Økologisk Landsforening. Opskrifterne er udviklet af Inger Kjærgaard.
Spis mere plantebaseret, spis flere bælgfrugter.
Indhold
Hele danske Ingrid-ærter*.
*=økologisk.
Næringsindhold pr. 100g
Energi 1319 kJ / 313 kcal
Fedt 2,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 46 g
- heraf sukkerarter 3,9 g
Kostfibre 18 g
Protein 19 g
Salt 0,0 g
Nettovægt:
600 g
Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt.
Oprindelse:
Danmark.
Mærkning:
Økologisk.