Danske Ingrid-ærter, hele, økologiske, 600 g
Produktbeskrivelse
Skønne velsmagende Ingrid-ærter produceret af vores danske økologiske avlere. Ærter er fra naturens side glutenfrie.
Ærterne har en sødlig smag af ærter og noter af majs og nødder.
Hele ærter kan med fordel anvendes i supper, gryderetter, i salater og i dip. Hvis ærterne skal bruges i dip eller hummus, kan de koges helt ud. Så er de nemmere at arbejde med.
For at reducere kogetiden kan de hele ærter udblødes i min. 10 timer, gerne længere. Kom frisk vand på ærterne og kog dem i ca. 30 min. (kortere, hvis de skal være faste).
Danske ærter er et godt alternativ til fx kikærter, som typisk bliver produceret i Sydeuropa.
Se fx denne skønne opskrift på ærtedip: Gul ærtedip med karry (aurion.dk)
Du finder inspirerende og velsmagende opskrifter hos Økologisk Landsforening. Opskrifterne er udviklet af Inger Kjærgaard.
Spis mere plantebaseret, spis flere bælgfrugter.
Indhold
Hele danske Ingrid-ærter*.
*=økologisk.
Næringsindhold pr. 100g
Energi 1319 kJ / 313 kcal
Fedt 2,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 46 g
- heraf sukkerarter 3,9 g
Kostfibre 18 g
Protein 19 g
Salt 0,0 g
Nettovægt:
600 g
Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt.
Oprindelse:
Danmark.
Mærkning:
Økologisk.